Požívate pri varení zásteru?

Kedysi patrila zástera k nevyhnutným pomocníkom v kuchyni. Ženy na dedinách aj v mestách si zásteru obliekali dennodenne….. pri varení, servírovaní jedla a dokonca aj na krojovú sukňu sa dávala zástera. Kedysi, ako prvé čo sme sa v škole učili na hodine šitia bolo ušitie vlastnej zástery a potom sme ich používali na hodine varenia.

Dnes sa zástere používajú veľmi zriedka. Zrejme väčšina varíme v domácom oblečení, pri ktorom je nám jedno či sa ušpiní. Zásteru použijeme len výnimočne, keď je nejaký sviatok a v slávnostnom oblečení už jedlo len dokončujeme a servírujeme. Napríklad na Vianoce. Len nepokaziť atmosféru zásterou typy “vyzlečeného tela”.

No nebolo by krajšie, aspoň pri príprave nedeľného obeda, obliecť si zásteru elegantnú, farebnú, estetickú a hlavne šik? Určite sa aj vy budeme cítiť príjemnejšie, zvodnejšie a vaša polovička nespustí z vás oči ani pri varení :)

Ukážeme Vám, že zástera nemusí slúžiť len ako ochranná pomôcka pri varení, ale môže byť aj módnym doplnkom každej ženy. My sme takéto objavili v USA a sú z dielne známej firmy FLIRTY APRONS. Ponuka je naozaj široká. Vyberať môžete z rôznych tvarov, farieb a štýlov cez francúzsku klasiku až po moderné vzory. Nájdete aj kolekciu pre malé slečny, ktoré veľmi radi pomáhajú mamičkám či babičkám pri varení.

A nezabudli sme ani na pánov. Veď hovorí sa: “muži varia s fantáziu a ženy z povinnosti”. Tak prečo by nemali byť aj oni štýloví. Aspoň nám ženám bude príjemnejší pohľad na muža keď vieme, že nebude variť v košeli alebo v novom tričku, z ktorého nebudeme vedieť vyprať fľaky :)

Čo poviete, vybrali ste si niektorú? Možno by mohli byť aj výborným vianočným darčekom.Tak zvádzajte, flirtuje, varte, pečte so zásterami FLIRTY APRONS.

Leave a Reply

WordPress spam blocked by CleanTalk.