Týmto receptom by sme chceli potešiť tých, ktorí zle znášajú lepok obsiahnutý v obilninách. Do tejto bábovky sa nepridáva žiadna múka, takže je vhodná aj pre celiatikov.
Kto bábovku ochutnal, nevedel uhádnuť aké suroviny sme použili
Gaštanová bábovka (vhodná pre celiatikov)
Príprava | 10 minutes |
Pečenie | 40 minutes |
Celkovo | 50 minutes |
Suroviny
- 4 vajcia
- 2 lyžice hnedého cukru
- 1 gaštanové pyré
Postup
Naše poznámky k receptu
Veľmi jednoduché cesto, do ktorého môžete pridať oriešky alebo kakao. My sme použili klasickú veľkosť bábovkovej formy a cesto nám vyšlo do polovice formy. Preto na túto dávku cesta môžete použiť aj menšie bábovkové formy.
1 Comment on Gaštanová bábovka (vhodná pre celiatikov)
Leave a Reply
WordPress spam blocked by CleanTalk.
Eva
14. októbra 2012 at 8:10 (11 rokov ago)Včera som jedla koláčik z takéhoto cesta a nemá chybu, keďže som celiatička, veľmi oceňujem toto cestíčko