|
1. Vo väčšej miske dôkladne spojíme tvaroh, maslo a cukor a ku hmote pridávame postupne žĺtka. Bielka si necháme stranou.
2. V inej miske premiešame oba druhy múky, vanilínový cukor a prášok do pečiva. Vzniknutú zmes postupne pridávame ku tvarohovej a dobre spojíme, prilejeme rum.
3. Z bielkov a štipky soli ušľaháme tuhý sneh a ten potom opatrne pridáme k tvarohovému cestu.
4. Do silikónovej formy dáme cesto. Trúbu predhrejeme na 150 stupňov a pečieme zhruba 45 min.
5. Vychladnutú bábovku prelejeme polevou: v kovovej miske vo vodnom kúpeli rozpustíme nalámanú čokoládu so smotanou. Zahrievame až získame tekutú a lesklú polevu. Pomocou noža alebo gumenou stierkou nanesieme polevu na bábovku.
|  |