Nápadité prestieranie – My drap

Ani na chvíľku sme nezaváhali zaradiť do našej ponuky prestieranie značky My drap. Tento nápaditý druh prestierania pochádza zo Španielska. Nie je to také to klasické bavlnené prestieranie, na ktoré sme zvyknutí. Jedná sa o tzv. jednorazovú textíliu, niečo ako používame doma papierové obrúsky v rolke, vyrobenú zo 100% biologickej a recyklovateľnej bavlny. V jednej rolke je 12 prestieraní, ktoré sú perforované a môžete ho ľahko odtrhnúť. Výhodou tohto prestierania je, že ho môžete použiť viac krát,dá sa oprať (približne 6x) a znovu použiť.

Toto vysoko kvalitné, nápadité prestieranie ocenia aj tí najnáročnejší gurmáni, ktorí si potrpia nielen na chutné jedlo, ale aj na dokonalé stolovanie. Luxus za rozumnú cenu. Môžete ho využiť na akékoľvek formálne aj neformálne stolovanie – párty, piknik v prírode, rodinnú oslavu, svadbu, …..

História tejto španielskej firmy siaha až do roku 1925 kedy sa manželia Antonio a Maria Guasch rozhodli otvoriť si v Barcelone vlastnú továreň.
Po ťažkej textilnej kríze v rokoch 1991-1992 si spoločnosť uvedomila, že je veľmi ťažké držať krok s konkurenciou prichádzajúcej z Ázie. Preto sa zamerali na ekologické materiály s úmyslom presadiť sa s produktmi vysokej kvality za priaznivú cenu.

Najskôr vytvorili Roll drap, bavlnené tkaniny pre reštaurácie a hotely. Úspech sa dostavil takmer okamžite a firma sa stala lídrom na španielskom trhu a neskôr aj po celom svete.

Po tomto úspechu prišli na rad aj obrúsky a prestierania pre maloobchod. V roku 2008 zaregistrovali značku – My drap a výrobok sa rozšíril po celej  Európe, Japonsku, Kanade aj USA.

Tak čo na ne poviete?

Leave a Reply

WordPress spam blocked by CleanTalk.